Kemi perfituar vite përvojë fitness “në terren” si instruktorë të disiplinave të ndryshme dhe kemi dashur të futemi në tregun e palestrave për të ofruar pasion, eksperienc dhe profesionalizëm në fushën e aktivitetit fizik.
Më Shumë